BEStratingen


Van Beijnen bestratingen maakt van uw tuin een sfeervolle tuin.
Gaat het over uw tuin, voortuin, oprit of bedrijfsterreinen, Van Beijnen bestratingen doet het voor u.
Van Beijnen bestratingen bied u een geruime keus aan van verschillende soorten stenen in het gehele assortiment. Zo weten wij ook verschillende technieken om het gehele plaatje te bestraten. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat uw tuin na u wens wordt gemaakt. Als u er nog niet echt aan uit bent, staan wij klaar om u een advies te geven over de patronen van de bestratingen. Zo zorgen we er samen voor dat ons advies wordt aangepast aan uw wensen. Bij Van Beijnen bestratingen zijn er gespecialiseerde vakmensen in dienst, die ervoor zorgen dat u jarenlang van uw bestrating kunt genieten.

Ontwerp & Advies

Heel belangrijk bij het ontwerp van een tuin is dat het uw tuin wordt. Voor het maken van een ontwerp door een gediplomeerd tuinarchitect zijn uiteraard kosten verbonden. Om op deze kosten te besparen kunnen we ook samen met u een ontwerp maken, waarin u al uw wensen kenbaar kunt maken. Bijvoorbeeld:
• Van welke stijl houd u modern of klassiek?
• Wel of geen onderhoudsvrije tuin?
• Wat voor soort bestrating beton of gebakken?
• Wat voor soorten beplanting?
Zodra het ontwerp gereed is geven wij uw tuin op vakkundige wijze gestalte en zorgen uiteraard voor een perfecte afwerking!
Zo kunnen we samen uw droomtuin realiseren!

Bekijk hieronder een aantal foto's van onze projecten:

terug

contact

Edwin en Wesley van Beijnen
0617448500
Kerkstraat 9
4845 EC Wagenberg
vanbeijnenbestratingen@ziggo.nl